Personerna bakom Norr Design

 
 

LOUISE

Född och uppvuxen i Skövde. Flydde efter gymnasiet till New York och blev kvar i några år. Lousie är väldigt modeintresserade och lever idag det urbana livet här i Sverige. Men hennes hemliga dröm är att bo i ett torp med massa djur, men tills dess bor hon i ett hem med massa tomatplantor.  Hon är rookie på sport men hardcore vad gäller att ta sig an utmaningar.  2014 inledde hon sin skidkarriär inklusive första åken, med strålande resultat.

louise@norrdesign.se


MATHILDA

Ursprungligen från Kristinehamn i Värmland. Har bott i i Köpenhamn och välkomnat världen på Kastrups flygplats. Mathilda är sporttokig och i ständig rörelse. Skidor på alla ledder, fotboll, löpning med mera tillhör förmågorna. En dag hoppas hon kunna göra en svensk klassiker. Hon älskar äventyr och utmaningar. Friluftslivet med allt vad det innebär ligger varmt om hjärtat och något hon fick med sig från barnsben i Värmlandsskogarna. 


mathilda@norrdesign.se


CARIN

Kommer från Örebro med rötter i det ljuva Bergslagen. Har på vägen prickat av boende i både Schweiz och Nya Zeeland.  På vintern hittar ni henne antingen på skidor i Alperna eller en skridskotur i Bergslagen. Under sommartid byter hon skridskorna till en kajak. Inredning, projekt och pyssel är också något hon brinner för vilket märks när man kommer på besök till henne. Hon kan ha ett av de finaste hemmen i detta rike.


carin@norrdesign.se